Serveis

Catalá

Construccions Cardona Casafont és una empresa amb més de 30 anys d’experiència al sector de la construcció i reformes en general, que ofereix serveis a Solsona, rodalies i província de Lleida, Barcelona i Girona. La passió per la feina i l’esforç ens han convertit en un dels principals competidors de la localitat.

Comptem amb un equip de professionals degudament qualificats, en formació i actualització constants, amb el propòsit d’oferir serveis de qualitat òptima, adaptats a les exigències dels clients. A més, utilitzem maquinària d’última generació i materials de les marques capdavanteres del mercat, que garanteixen els millors acabats en cada treball.

Contacteu amb nosaltres i sol·liciteu un pressupost completament gratuït i sense compromís. Estarem encantats d’oferir-vos una assessoria personalitzada i de posar a la vostra disposició els serveis que millor s’ajusten a les vostres necessitats.

Entre la nostra varietat de serveis destaquen: edificació i reformes, construcció d’obra nova, elaboració de fonaments i sostres, rehabilitacions de tota mena, instal·lacions i manteniments a empreses i particulars, moviments de terres, reformes de banys i cuines, reformes de teulades i façanes , recuperació de patrimoni històric, Reformes integrals, etc.

Prestem servei a la zona de Solsona, Berga, Cardona, La Seu d’Urgell, i província de Lleida i especialment a L’escala, l’estartit i Girona en general.

Castellá

Construccions Cardona Casafont es una empresa con más de 30 años de experiencia en el sector de la construcción y reformas en general, que ofrece servicios en Solsona, cercanías y provincia de Lleida, Barcelona y Girona. La pasión por el trabajo y el esfuerzo, nos han convertido en uno de los principales competidores de la localidad.

Contamos con un equipo de profesionales debidamente cualificados, en constante formación y actualización, con el propósito de ofrecer servicios de calidad óptima, adaptados a las exigencias de los clientes. Además, utilizamos maquinaria de última generación y materiales de las marcas líderes del mercado, que garantizan los mejores acabados en cada trabajo.

Contacte con nosotros y solicite un presupuesto completamente gratuito y sin compromiso. Estaremos encantados de brindarle una asesoría personalizada y de poner a su disposición los servicios que mejor se ajustan a sus necesidades.

Entre nuestra variedad de servicios destacan: edificación y reformas, construcción de obra nueva, elaboración de cimientos y techos, rehabilitaciones de todo tipo, instalaciones y mantenimientos a empresas y particulares, movimientos de tierras, reformas de baños y cocinas, reformas de tejados y fachadas, recuperación de patrimonio histórico, Reformas integrales, etc.

Prestamos servicio en la zona de Solsona, Berga, Cardona, La seo de Urgel, y provincia de Lleida y especialmente en L’escala, l’estartit y Girona en general.

Francés

Prestations de service
Construccions Cardona Casafont est une entreprise avec plus de 30 ans d’expérience dans le secteur de la construction et des réformes en général, qui offre des services à Solsona, ses environs et la province de Lleida, Barcelone et Gérone. La passion du travail et de l’effort ont fait de nous l’un des principaux concurrents de la ville.

Nous avons une équipe de professionnels dûment qualifiés, en formation et mise à jour constantes, dans le but d’offrir des services de qualité optimale, adaptés aux demandes des clients. De plus, nous utilisons des machines et des matériaux de pointe des principales marques du marché, qui garantissent les meilleures finitions dans chaque travail.

Contactez-nous et demandez un devis entièrement gratuit et sans engagement. Nous serons heureux de vous fournir des conseils personnalisés et de mettre à votre disposition les services les mieux adaptés à vos besoins.

Parmi notre variété de services, se distinguent les suivants : construction et rénovations, construction de nouvelles constructions, préparation de fondations et de toitures, réhabilitations de toutes sortes, installations et entretien pour entreprises et particuliers, terrassements, rénovations de salle de bain et de cuisine, rénovations de toiture et de façade . , récupération du patrimoine historique, réformes globales, etc.

Nous fournissons des services dans la région de Solsona, Berga, Cardona, La seo de Urgel et la province de Lleida et en particulier à L’escala, l’estartit et Gérone en général.

Especialista a:

Construccions i reformes

Ens encarreguem de la realització de la teva reforma.

Construccions i reformes

Si tens pensat fer una reforma, no dubtis a demanar pressupost.

Contactar amb

Reformes de cuines i banys

Reformem la teva cuina, el teu bany...
O tots dos!

Reformes de cuines i banys

Si busques un equip professional i obtenir resultats de qualitat, som la teva millor opció.

Contactar amb

Recuperació del patrimoni històric

Edificis industrials i residencials.

Recuperació del patrimoni històric

Construcció, urbanització, rehabilitació, manteniment.

Contactar amb

Rehabilitació de cases i apartaments.

Tenim una llarga experiència.

Rehabilitació de cases i apartaments.

Treballem amb el personal més qualificat i amb materials de la millor qualitat.

Contactar amb